1. 7. 2022
Cenjne stranke obvešcamo, da smo morali zaradi trenutnega ekonomskega stanja z dnem 1.7.2022 spremeniti cenik naših storitev.


strokovne povezave:
LOMA consulting
InfData svetovanje
AquaDynamic - podvodna dela

ostale povezave:
ladjicepotapljat.si
Splošni pogoji poslovanja čistilnic in pralnic
Kratka zgodovina
Mehurček d.o.o. je družinsko podjetje, ki je svoja vrata odprlo 6. 7. 1991, v Ljubljani.

Naš primarni cilj je bil postati pralnica perila in samopostrežna pralnica, kasneje pa smo svojo dejavnost uspešno razširili še na področje kemičnega čiščenja in šiviljskih popravil.

Naša zavezanost korektno opravljenim in kvalitetnim storitvam nam je že na začetku delovanja prinesla prestižni naziv podjetniške družine leta 1993.

Danes je Mehurček podjetje, ki skrbi, da so vaša oblačila lepo in kvalitetno negovana, saj se ponašamo s sodobno opremljeno delavnico in strokovnim kadrom. V našem podjetju je zaposlenih osem šivilj, dva mojstra vzdrževanja tekstilij in absolvent fakultete za tekstilno tehniko, kar nam omogoča, da našim strankam zagotavljamo hitro in kvalitetno storitev. Za nas je zelo pomembno tudi redno izpopolnjevanje na vseh segmentih vzdrževanja tekstilij, saj smo le tako lahko kos novostim na področju tekstila.

V začetku leta 2004 smo v sodelovanju s podjetjem PETROL odprli novo sprejemnico ob Celovški cesti v sklopu novega bencinskega servisa, ki je trenutno drugi servis s takšno ponudbo v Evropi.

Naša poslovna ideja
S svojim znanjem vzdržujemo najširši spekter tekstilij za vse, ki potrebujejo svoje takstilije urejene, čiste in primerno vzdrževane in jim s tem pomagamo prihraniti čas in denar.
ime podjetja: Mehurček podjetje za storitve in trgovino d.o.o.
kratko ime: Mehurček d.o.o.
sedež podjetja: Viška cesta 54, 1000 Ljubljana
telefon: 01 / 256 77 08
telefax: 01 / 423 51 78
e-pošta: mehurcek@mehurcek.si
Direktor: Gašper Pance
telefon: 01 / 422 83 00
e-pošta: gasper@mehurcek.si
Svetovanje in administracija: Nada Pance
telefon: 01 / 256 77 08
e-pošta: nada@mehurcek.si
Prokurist: Ivan Pance
telefon: 01 / 256 77 08
e-pošta: ivan@mehurcek.si
POSEBNA STORITEV!

GASILSKA OBLAČILA

V naši delavnici lahko zaščitna gasilska oblačila negujemo po postopkih, ki so predpisani s strani proizvajalca oblačil, ali jih šiviljsko popravimo po specifikacijah proizvajalca.
STORITVE ZA VAS!
SKRB ZA OKOLJE: Kot del našega programa skrbi za okolje lahko vse obešalnike ter zavojno folijo, ki ste jih dobili pri prevzemu oblačil, vrnete v našo poslovalnico, kjer bomo poskrbeli za primerno reciklažo.


EKOLOGIJA: V začetku leta 2008 smo v Mehurčku svojo tehnologijo posodobili z novim strojem za kemično čiščenje. Novo pridobljeni stroj podjetja BÖWE je trenutno zadnji dosežek kvalitete v naši branži, saj je glede na ekologijo, design in tehnologijo v samem svetovnem vrhu.


Smo prva čistilnica v Sloveniji, ki lahko madeže lokalno čistimo z ULTRA ZVOKOM,
kar je za tkanino in barvilo bolj prijazno!


Smo ena izmed redkih čistilnic, ki lahko vaša oblačila zaščitimo tudi proti UV žarkom z impregnacijo SUN BLOCK.
ALI VESTE?
Da morate madeže odstraniti iz tekstilij čimprej. Mokre madeže popivnajte s papirnatim robčkom in, če je le možno, ne drgnite. Nikoli ne likajte oblačil, če niste uspeli odstraniti madežev!
© 2005 - 2009 - vse pravice pridržane: INFDATA